UNISON fra BTL

Revolusjonerende kombinasjon av 2 utprøvde teknologier gjør UNISON til det eneste utstyret  som kan behandle alle typer cellulitt, uten nedetid.

BTL UNISON er ideell for alle som ønsker en ikke-invasive metode for cellulittreduksjonen og generell forbedringen av hudutseendet.

De fleste pasienter gjennomgår 4 behandlinger, planlagt 1 uke fra hverandre. En behandling tar vanligvis ca. 20 minutter, avhengig av behandlingsområdet.

Hvilket resultat kan man forvente?
Samtidig levering av begge energier fører til rekomponering og gjenvinning av det målrettede vevet. Som et resultat kan du se at huden din er elastisk med en jevnere overflate.

Hvor raskt vil jeg se resultater?
Pasientene har rapportert forbedringer etter en enkelt behandlingstest. Resultatene vil vanligvis fortsette å bli bedre de neste månedene.

Hele prosedyren er ikke-invasiv og krever ingen gjenopprettingstid. Du kan enkelt få behandling under lunsjpause og gå tilbake til dine daglige aktiviteter umiddelbart.
SKAL jeg trenge å forandre mitt livsstil eller følge et definert kosthold?
Du vil ikke bli pålagt å trene eller endre kostvaner. Imidlertid gir behandlingsresultatene deg et forsprang til en bedre kropp. De fleste pasienter føler seg motiverte til å ta vare på seg selv.

Besøk gjerne vår leverandørside