SkyPulse - Scanex Medical Systems AS

SkyPulse

SkyPulse er en kompakt og meget mobil Er:YAG-laser for tannleger som  bl.a. vil benytte den laser-assisterte protokollen PIPS(Photon Induced Photoacoustic Streaming) eller SWEEPS i endodontien for effektive rengjøring/sterilisering av rotkanaler, som kun har vært mulig med den større og kraftigere Fotona LightWalker

SkyPulse er også ideell for tannleger som ennå ikke har gått til det skritt å anskaffe seg en laser. Lettfattelige touch-screen menyer med pre-set oppsjoner og behandlings parametere, smat en lavere pris, gjør det lettere for nye laser entusiaster å komme i gang og ta del i den spennende utviklingen innen laserassistert tannbehandling.

SkyPulse Er:YAG har et stort utvalg forskjellige handstykker og verktøy for en rekke applikasjoner, innen periodontitt, perioimplantitt terapi, fjerning av karies, de-sensitivering og andre applikasjoner på dentin, emalje og keramikk.

SkyPulse fåes også kombinert med en diode som er er tilgjengelig med forskjellige bølgelengder, som gjør den like godt egnet til bløtvevs applikasjoner, biomodulering, fotodynamisk terapi, intraoral fotokoagulering og hemostaser, som til behandling av herpes og oral aphthae.