Scanex Medical Systems A/S

er et norsk-eiet firma, som ble grunnlagt i 1989 av Trond Svorkmo.

Firmaet har et nært samarbeid med søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland, som alle har den samme filosofi, produktprogram og profil.

Scanex Medical Systems A/S importerer og selger høyteknologisk medisinsk utstyr til den offentlige og private helsesektor i Norge og har i dag, etter mer enn 30 års virksomhet, installasjoner ved de fleste større sykehus og private klinikker i landet.

Vårt produktprogram består av bl.a: lasere, IPL og annet innen dermatologi, hårfjerning, estetikk, kropsforming, kirurgi, ØNH, gynekologi og odontologi, samt DXA-scannere for måling av benskjørhet og kroppsammensetning.

Den anerkjente ledende posisjonen vi har opparbeidet i disse markedene, skyldes et nært samarbeid med våre kunder med førsteklasses opplæring inklusive bruker-kurser i inn- og utland og ikke minst, kvalifisert og rask service utført av våre høyskoleutdannede ingeniører.

Scanex etterstreber å være et selskap der de ansatte, vårt ansikt utad, er stolte av å jobbe, og oppnå tillit ved å behandle ansatte, kunder og andre med integritet, respekt og rettferdighet.