Fettreduksjon / Kroppsforming - ZLipo - Scanex Medical Systems AS

Z Lipo (cryolipolyse)

kjøler deg ned til din drømmefigur

Det svært nyskapende cryolipolyse-systemet Z Lipo™ muligjør målrettet ikke-invasiv behandling og permanent reduksjon av fettdepoer.

Applikasjonsområde

I årevis har Cryolipolysis ™ blitt brukt til å redusere fettdepoer på lår, hofter, mage, skinker, kjærlighethåndtak og menns bryst. Den rettede fjerningen av energi ved hjelp av en kald behandling forårsaker apoptose av fettsellene. Dette fører til at de kollapser. Det fullstendige sammenbrudd- og fjerning av fettceller tar omtrent 10-12 uker via den naturlige veien gjennom lymfesystemet. Side det omliggende vev ikke reagerer på den kalle behandlingen på samme måte som fett, blir behandlingen å betrakte som skånsom og ikke-invasiv.

Høydepunkter

Applikatoren til Z Lipo-systemet kommer i tre størrelser for smertefri suging på ønsket behandlingsområde. En pulserende sugeevne øker den positive effekten på lymfatisk drenering og metabolisme. Intensiteten på sugekraften kan reguleres under behandlingen.
Alle behandlingsparameter justeres og vises på en 10,5 tommers fargeskjerm.

Z Lipo & Z WavePro – The Cool Combination

Kombinasjonen av Z Lipo og Z Wave Pro (Cryolipolysis ™ og shockwave) er den perfekte kombinasjonsbehandlingen og gir en betydelig bedre fettreduksjon. Studier og rapporter har vist at intensiv smertefri shockwavebehandling etter Cryolipolysis ™ ikke bare fører til større tap av fett, men stimulerer også lymfatisk drenering og strammer huden.

Besøk gjerne vår leverandørside

eller Bærum Plastikkirurgi ved Jarl Bunæs